O vremenski postaji Izlake,
, Ob:
 

Domov


 
             
      PRAVNO OPOZORILO     
             
   

Meteorološki podatki s te meteorološke postaje so neuradni podatki, meteorološka postaja ni del državne mreže Agencije Republike Slovenije za okolje, ampak je del mreže vremenskih postaj vremenskega društva "ZEVS",

Objavljene informacije in dokumenti so informativne narave in so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Nalaganje, predvajanje in tiskanje vsebin je dovoljeno le za osebno, ali domačo rabo.

Avtorji spletnega mesta si prizadevamo za ažurnost, točnost in popolnost vseh podatkov in informacij na spletni strani, vendar za njihovo dejansko ažurnost, točnost in popolnost ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Uporabniki dostopajo do spletne strani na lastno odgovornost. Avtorji ne odgovarjamo za morebitno škodo zaradi motene ali onemogočene rabe spletne strani ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Avtorji prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino in delovanje spletnih strani, ki so povezane s to spletno stranjo.

Avtorji si pridržujemo pravico, da spletno stran kadar koli spreminjamo brez predhodnega obvestila, in sicer tako vsebinsko kot oblikovno.

   
             
 

Domov | Napoved vremena | Vreme po SLO | Povezave | O vremenski postaji

Vse pravice pridržane © Grafex d.o.o., grafex agencija | tiskarna